Nu bliver det hurtigere at downloade musik på telefonen

19. december 2020

Er man lidt af en audiofil og sætter man pris på god musik og god lyd, når man er på farten, kan man godt glæde sig til introduktionen af 5G i Danmark, som for alvor er sat i gang her i 2020.

Hvis ikke du har hørt om 5G, så er det den nyeste generation af det datanetværk, som du kan bruge på din telefon. For et par år siden brugte vi primært 3G, og i dag er 4G den mest udbredte datateknologi – og 5G er altså næste trin i rækken, og det er meget hurtigere end vi hidtil har set.

Den højere hastighed åbner op for mange nye og forbedrede muligheder – herunder streaming af blandt andet musik i højere kvalitet end hidtil. Læs meget mere i artiklen her om, hvad alt dette komme til at betyde for dig – og hvordan du får mest muligt ud af den nye udvikling.

Så meget fylder lyd heller ikke

Du tænker nok, at du ikke har problemer med at streame musik i øjeblikket med din telefon, selvom den ikke bruger 5G. Og det er som udgangspunkt korrekt. Men med 5G bliver der åbnet op for nye muligheder for større filer og i sidste ende også bedre lyd, fordi telefonen nu kan streame filerne meget hurtigere.

Samtidig giver 5G muligheden for hurtigere at downloade musik til din telefon, så du har adgang til det, selv når du er offline uden adgang til data eller WiFi. Det betyder, at du på få sekunder kan få adgang til mange timers musik – perfekt hvis du eksempelvis skal downloade din Spotify-playliste lige inden flyet letter.

Så selvom gevinsten ved at skifte til en 5G telefon og et 5G abonnement ikke nødvendigvis er lige så stor ved streaming af lyd og musik, kan det stadig være værd at overveje. Især fordi du også får en lang række andre fordele, når du får adgang til det nye datanetværk.

5G telefoner er nye

5G er som sagt en ny teknologi, der først for alvor er begyndt at blive udrullet i telefoner og på vores netværksmaster rundt omkring i landet og verden. Det betyder, at når du køber en 5G telefon, så køber du en af de nyste telefoner med noget af den nyeste teknologi.

Det vil typisk også betyde, at der er tale om en telefon med bedre teknologi hele vejen rundt, end du ejer lige nu. Det kunne eksempelvis gælde højtalerne, så du også kan få bedre lyd på farten, når du ikke lige har en ekstern højtaler eller et headset med dig.

Udover den hurtigere adgang til god lyd, så får du naturligvis også en lang række øvrige fordele, når du køber en 5G telefon. Hurtigere adgang til streaming, mere pålideligt og hurtigt netværk, når du deler internet fra telefonen, mulighed for gaming via dit datanetværk og meget mere.

Skal du have god lyd og lynhurtig streaming? Så besøg 5Gtelefon.dk og find alle de bedste 5G telefoner til salg i Danmark – og læs meget mere om, hvad 5G kommer til at betyde for dig og samfundet i de kommende år.